Kerst


Op dinsdag 22 en woensdag 23 december hebben we kerst gevierd op de zorghoeve op een andere manier dan dat we gewend zijn!We zijn dankbaar dat we kerst mochten vieren met onze gasten!
Nadat alle gasten gearriveerd  waren begonnen we met koffie en een lekkere kerst cupcake. We hebben zelfs even de kerstman op bezoek gehad op allebei de dagen. Alle gasten werden welkom geheten en we hebben een terugblik op 2020 verteld en een moment stilgestaan bij de gasten die ons ontvallen zijn.

Na de koffie hebben we met heel de groep een kerstkruiswoordpuzzel opgelost. Met vragen als: voertuig van de kerstman, geïmproviseerde wieg, brenger van de blijde boodschap. Na de borreltijd, advocaat met slagroom, was het al gauw tijd om de tafel te dekken voor het diner. We hebben heerlijk gegeten en genoten van al het lekkers.


Tijdens de maaltijd werd er nog een verhaal verteld over het engelenkoor met een engel die nogal chaotisch was en haar tekst kwijt was. Maar alles kwam goed. Het verhaal werd afgesloten met het lied, Gloria in excelsis deo wat iedereen zachtjes meezong of neuriede .De maaltijd werd met koffie en thee met bonbon afgesloten.
Als kerstgroet kreeg iedereen een engel mee naar huis. We hebben twee fijne dagen gehad.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life