Inspraakvergadering donderdag 20 juli 2017

Op donderdag 20 juli was het weer tijd voor onze inspraakvergadering. Dit keer met de donderdaggroep. Zoals elke keer hebben we eerst uitleg gegeven wat de inspraakvergadering inhoudt en waarom dat we deze houden. We houden de vergadering 4 keer per jaar en willen graag dat de gasten inbreng hebben.  Over het algemeen zijn de gasten tevreden over de Zorghoeve. Zowel bij Ora als bij de Steenuil. De gasten vinden dat het goed gaat en dat ze niets veranderd zouden willen zien. Ook over de activiteiten zijn ze tevreden.

Als punten die we vanuit het team inbrengen, hebben we het gehad over de toiletgang. We merken regelmatig dat de toiletten nat zijn en dat het nat is onder het toilet. Dus de vraag aan alle gasten om a.u.b. te gaan zitten op het toilet, zodat het toilet droog blijft voor andere gasten. En de vraag, als we klaar zijn op het toilet, om onze behoefte door te spoelen. Gasten komen er achter dat dit regelmatig niet gebeurt. Dus let hier op.

Ons andere punt wat we willen bespreken is dat we op de Zorghoeve geen vaste plaatsen hebben. Iedereen mag gaan zitten waar hij/zij wil. Het maakt niet uit aan welke tafel of op welke stoel, je mag overal gaan zitten.

Bij de rondvraag onder de gasten kwam bij beide groepen naar voren, of niet iedereen op gebak wil trakteren. We zijn bij de Zorghoeve met een grote groep gasten en vrijwilligers. Als iedereen die jarig is op gebak trakteert, is dat niet zo goed voor ons.

 

De vraag van een aantal gasten, of we niet op andere dingen kunnen trakteren. Een worstenbroodje, stukje fruit, een bowl, etc. Denk er allemaal over na als je jarig bent en probeer eens iets anders uit dan gebak, zodat alle gasten mee kunnen genieten van je traktatie. Bedankt!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life