Afscheid


Begin april is dhr. Sjaak van den Kieboom gestopt op “De Steenuil” groep. Helaas was de thuissituatie niet meer goed en is Sjaak naar een zorglocatie in Oosterhout verhuisd. Sjaak was graag buiten bezig op de zorghoeve en hield ook van dingen in elkaar zetten en knutselen. We wensen hem het allerbeste toe.


Op 16 april jl. heeft onze gast Gerard Maas besloten dat hij gaat stoppen met de dagbesteding bij Ora et Labora. Gerard heeft 1,5 jaar deelgenomen aan de dagbesteding bij Ora et Labora. Hij heeft er geen zin meer in en blijft liever op zichzelf thuis. Heel jammer maar we respecteren zijn besluit.

Donderdag 25 april heeft vrijwilligster Ilse afscheid genomen op de zorghoeve. We werden door Ilse verwend met beschuit met aardbeien. Ilse gaat beginnen aan haar nieuwe job als activiteitenbegeleidster bij de Vossenberg in Kaatsheuvel. We gaan haar missen maar wensen haar natuurlijk alles succes bij de Vossenberg. Als dank heeft ze van ons allemaal een mooie plantenbak met voorjaarsbloemen en een kaart gekregen.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life