Sinterklaas feest op de zorghoeve.


Donderdag 30 november hebben we in 2 groepen de Sint en Piet ontvangen. Het was een gezellig uurtje waar allerlei dingen die op de zorghove gebeuren besproken werden.Zoals de gym, mevr. Grootzwager liet zien hoe lening zij nog is ondanks haar 92 jaar. Sjaak liet zien wat voor huisje hij gemaakt had. Ook alle afwashulpen werden besproken en de huwelijks jubileums. Er was genoeg gesprekstof. Ook kreeg de Sint de vraag hoe oud hij nu werkelijk is maar Sint is ijdel en wilde het niet verklappen. We hebben ook nog een spel gespeeld een “sint ganzenbord” Kortom het was een gezellige dag!Vrijdag 1 december
Bij de koffie en de thee lieten de gasten zich de  speculaas taaitaai en de gevulde speculaas goed smaken. Even leek het erop dat Sinterklaas er op vrijdag niet bij kon zijn. Piet kwam alleen, hij was op zoek naar Sinterklaas… Gelukkig had ook Sint de weg gevonden.
Op deze speciale dag kregen de gasten een spel. Je kon bij team pakjes of  team mijter horen. De gasten kregen liedjes, teken en pepernoot vragen over  Sinterklaas.


Nieuwe talenten zijn er ontdekt.  Piet vond dat iedereen z’n best had gedaan en deelde de sportiviteit pakjes graag uit. Een chocolaletter! Daarna smaakte het frietje met kroket en speculaas vla smaakte heerlijk! Als afsluiting Las Piet nog een mooi gedicht voor. Wenste ons nog heel veel lol. En als cadeau kreeg iedereen een amaryllisbol!

Maandag 4 en dinsdag 5 december hebben we het sinterklaasfeest dunnetjes over gedaan en hebben wij  met zijn allen Sint Bingo gespeeld.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life