Even voorstellen:

Hoi, ik ben Ingrid van Loon geboren en getogen in Dongen en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen, een zoon van 18 en een dochter van bijna 14 jaar. Ook mijn broer met zijn gezin en mijn moeder wonen in Dongen. Als ik niet aan het werk ben als marketing designer, zelfstandig ondernemer met kantoor aan huis ben ik meestal te vinden in de tuin. We hebben vijf kippen rondscharrelen en een ontzettend lief knuffelkonijn Kees. Als er bij ons in huis iemand chagrijnig is zeg ik altijd ‘ga maar even naar Kees’ daar wordt iedereen blij van. Naast deze gezellige diertjes heb ik ook al een aantal jaartjes een moestuin en sinds een paar jaar een kweekkastje waar ik diverse plantjes en stekjes laat opgroeien. Verder hebben we nog verschillende fruitbomen staan waarvan ik verschillende dingen maak zoals jam, chutney of sap.

En sinds vorig jaar december vind ik het heerlijk om op donderdagmiddag voor de gasten bij Ora er Labora te zorgen. Even mee naar buiten te nemen voor een wandelingetje naar de kippen en langs de moestuin, een spelletje te doen of samen lekker kleuren of schilderen. Ik leer de gasten steeds beter kennen en zij mij en dat maakt het steeds leuker. Het zijn stuk voor stuk schatten en ik ben super blij als ik ze elke week weer zie!

Groetjes en tot donderdagmiddag, Ingrid. 

Ik ben Marianne Elst en sinds enkele maanden kom ik op de vrijdagmiddag naar Ora et Labora om met de gasten gezellige , leuke, en soms lekkere activiteiten te doen. 

Ik ben getrouwd, we hebben 3 zonen en schoondochters en 7 kleinkinderen , waarvan de 2 jongste in New York wonen. 

Ik heb altijd met veel plezier in de revalidatie gewerkt en nu kan ik me al weer 7 jaar fijn bezighouden met hobby s als handwerken, knutselen, huishouden, en natuurlijk met de kleinkinderen spelen,  knutselen, bakken en er op passen, samen met mijn man Jacques. 

We gaan ook graag genieten aan de Zeeuwse kust, fietsen, visjes eten, strandwandelen, zwemmen, of gewoon ontspannen in de zon met een boek. 

Mij is gevraagd een stukje te schrijven voor in de nieuwsbrief waarin ik mij voorstel. Ik ben Koos van der Schans, de nieuwe chauffeur van de donderdagmorgen, en kom uit Sprang-Capelle. Ben 65 jaar en sinds 1 juni, via een zwaarwerkregeling, met vervroegd pensioen. Ben getrouwd met Jennie, een nicht van Conny, en hebben 4 kinderen en 7 kleinkinderen. Behalve het chauffeur zijn op donderdagmorgen ben ik ook nog actief als assistent voetbaltrainer bij een eerste elftal, doe ik aan wielrennen en mountainbiken en ga ik wekelijks naar de sportschool. Via Jennie en Connie ben ik dus bij Ora terechtgekomen alhoewel ik Conny en Jacob ook al wat jaartjes ken en dan vooral Jacob uit ons gezamenlijke turnverleden en Conny als de nicht van. Bij deze hoop ik wat meer over mijzelf te hebben prijsgegeven.

Groetjes Koos
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life