Afscheid


Mevr. van der Ven was 10 april voor het laatst op De Steenuil, zij is ruim 5 jaar een gezellige gast op de zorghoeve geweest. Mevr. had altijd wel wat te vertellen en was ook zeer behulpzaam met alles. Zij heeft veel plezier beleefd aan de vragenspelletjes en het sjoelen. Het zelfstandig wonen ging niet meer en nu is zij verhuisd naar de Volckaert.

We hopen dat ze daar nog een hele fijne tijd heeft.

Op maandag 17 april was dhr. Piet den Boer voor het laatst op de zorghoeve. Dhr. was behulpzaam en genoot van de wandelingen en van alles wat er op de zorghoeve gebeurde. Helaas ging het in de thuissituaties niet  meer zo goed en is dhr. gaan wonen in een kleinschalig wonen project in Tilburg. We wensen hem daar een goede tijd toe.

Dinsdag 25 april heeft Bouke zijn laatste ritten gereden voor de gasten van de zorghoeve. Tijdens de koffie met wat lekkers hebben we hem even in het zonnetje gezet want iets meer dan 12 jaar heeft hij de gasten veilig opgehaald en thuisgebracht. Dit heeft hij altijd met veel plezier gedaan! Bouke kreeg een groot applaus daarvoor!

Hij werd bedankt voor zijn inzet en hij heeft als bedankje een mooie borrelplank gekregen. Deze was door Ad Kuijsters versierd met een gebrande tekening van de bus erop. We hebben Bouke het afscheidslied toegezongen. Hij blijft nog wel een beetje aan de zorghoeve verbonden want hij is degene die elke maand de nieuwsbrief op onze website zet en dit blijft doen. Hij heeft beloofd om regelmatig op de koffie te komen en daar houden wij hem aan! Bouke nogmaals Bedankt!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life