Even voorstellen

Ik ben Ilse Dingemans 45 jaar jong, alweer 23 jaar gelukkig getrouwd met Carlo en we wonen in Kaatsheuvel.
We hebben 2 dochters, Melissa van 24 en Denise van 22 jaar. Eind dit jaar worden wij opa en oma, Melissa krijgt een zoontje. We hebben een hond, (ook een) Engelse springer Saar en Joep, de Boomer van onze dochter, is vaak bij ons. Ik hou van gezelligheid, knutselen, ben gek van kerstmis , kook graag, help graag anderen, ben meestal vrolijk en ben wel tevreden met mijn leventje!
Ik heb wel een beetje pech met 2 versleten knieën, waardoor ik niet alles kan wat ik zou willen, maar bedenk daar meestal wel weer een oplossing voor, samen met mijn man.
Zolang ik mijn creativiteit maar kwijt kan, pakt niemand mijn plezier af 😁 en dit plezier vind ik op dit moment bij Ora et Labora. Hier ben ik vrijwilliger en mag ik uitvinden hoeveel uur ik weer kan gaan werken. Om uiteindelijk weer een leuke werkplek te vinden die past bij mijn beperking. Ik voel me erg welkom hier! 

Lieve groetjes Ilse

Hallo mijn naam is Anouk Wijnen ik ben 17 jaar oud en woon in Dongen. Momenteel volg ik de opleiding sociaal werk niveau 4 op Curio in Breda. Ik zit in mijn eerste leerjaar en loop hier stage van 13 november tot en met 21 juni. Mijn stage dagen zijn Woensdag en Donderdag.Er werd mij gevraagd een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief om me voor te stellen. Mijn naam is Antoinet Hoefnagel, ik ben 49 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ik woon hier samen met mijn man William en twee dochters Bente van 20 jaar en Imke van 18 jaar en onze hond Pip. In december kom ik bij jullie werken voor 16 uur in de week. Via mijn nicht hoorde ik dat Ora et Labora iemand zocht om het team te versterken, dus heb ik gelijk contact gezocht. Ik heb een dagje meegelopen en het voelde meteen goed. Voorheen werkte ik in een verpleeghuis in Waalwijk. Mijn hobby’s zijn haken, legpuzzels, motorrijden, lezen en met vrienden gezellige dingen doen. Het lijkt me erg leuk om bij jullie te komen werken, omdat ik hier mensen een gezellige dag kan bezorgen. Jullie motto: “niets moet, (bijna) alles mag…” sprak mij daarom ook erg aan. Ik hoop iedereen snel te zien…                                
Met vriendelijke groet, Antoinet
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life