Woensdag 21 december.


Wij hebben deze dag van mevr. Kruijf een herinnerings kerstbal gekregen van de alzheimerstichting. Tijdens de koffie hebben we met alle gasten mooie herinneringen van de zorghoeve op geschreven.
Mooie herinneringen waren, een vriendschap, een uitje, het samen zijn, de paardenrit voor op de bok enz. Alle briefjes hebben we in de bal gestopt en een mooi plaatsje in de kerstboom gegeven.


We zijn na de maaltijd met alle gasten naar de kerk op de Vaartweg gegaan om gezamenlijk met ouderen van de kerk een kerstviering te beleven. Wat fijn om de kerk met zoveel blijde mensen gevuld te hebben. Met Dik achter het orgel zongen we vele mooie kerstliederen, sommige ook nog begeleid door Hennie Meijer op de mondharmonica.

De adventskaarsen werden ontstoken met daarbij behorende voorgelezen verzen.
Vanuit het donker mochten we zo meer licht om ons heen krijgen.
We genoten van het verhaal ‘Het mooiste geschenk’ wat voorgelezen werd bij prenten op de beamer. Een eenvoudig, maar zo waardevol verhaal met een kerstboodschap:

Jouw lege handen zijn het mooiste geschenk,
het mooiste geschenk voor de Heer.
Want wat je aan een ander geeft,
dat geef je ook aan Hem.
Hij is al blij dat jij gekomen bent.

Erna dronken we gezellig koffie of thee met een stukje kerststol en hadden fijne gesprekken met elkaar. Met het lied ‘Ere zij God’ sloten we de middag af.
Een fijne middag die voor veel gasten als bijzonder werd ervaren!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life