Wensen

Dinsdag 14 juni

Op dinsdag 14 juni ging de één na laatste wens in vervulling namelijk die van Johan Nieuwenhuizen. Zijn wens wachtte op mooi weer ! Johan wilde graag varen door de Biesbosch. Hiervoor is familie van Conny ingeschakeld. Aart en Jopie Verschoor hebben een mooie boot en wilden deze wens wel in vervulling brengen. Jaap Jensen had het geluk dat hij gezellig met Johan mee mocht. Met drieën gingen we op weg naar de jachthaven maar daar bleek dat we in de verkeerde haven stonden. Na een telefoontje kwam het goed en de schipper stond ons al op te wachten. Het was even een klim om op de boot te komen maar de mannen bleken lenig genoeg te zijn. Nadat iedereen op zijn plekje zat kon het vaaravontuur beginnen. We  voeren de Donge af en staken de Amer over, een stukje richting Oosterhout en daarna de Biesbosch in. We kregen uitleg over enkele vaarregels, bakboord en stuurboord. Aart wist veel over de omgeving te vertellen.


Na een tijdje zijn we aangemeerd op een mooi plekje en hebben we genoten van soep, worstenbrood en krentenbollen en natuurlijk het uitzicht. We zijn nog een stuk verder gevaren maar het werd zachtjes aan tijd voor de terugweg. Wat hebben de mannen genoten, het was gezellig en met een kleurtje op de wangen zijn wij van boord gegaan. Johan bedankte Aart en Jopie voor de heerlijke boottocht en had een vogelkooitje als bedankje . Johan vroeg gelijk wanneer we weer een keer gingen, zo was het bevallen!

Aart en Jopie bedankt voor deze heerlijke dag!


Donderdag 16 juniOp donderdag 16 juni ging  de laatste wens in vervulling van mevr. van der Ven
Zij wilde graag dat er iemand accordeon zou komen spelen op de zorghoeve. Dit heeft haar man vroeger ook altijd gedaan dus dat brengt herinneringen bij haar naar boven.

Accordeonist Jan heeft ons vermaakt met een leuk optreden en mevr. van de Ven en de andere gasten hebben fanatiek meegezongen en erg genoten. Het heerlijke weer met lekker eten en een ijsje maakte deze mooie dag helemaal compleet. Jan komt graag nog eens terug op de zorghoeve om voor ons te spelen !
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life