Pasen

Vrijdag 15 april was het zover, weer met heel de “Ora familie” bij elkaar, dat was lang geleden.

De gasten druppelden binnen bij eetcafé Het Trefpunt. Toen iedereen zijn plekje had gevonden begonnen we met koffie en wat lekkers. Ondertussen was het mannenkoor Chapeau bezig zich op te stellen. Zij zorgden voor de muzikale noot, wat met veel plezier werd ontvangen.


Er is meegezongen en zelfs een dansje gewaagd. De mannen hadden er zo’n zin in dat ze maar bleven zingen, wat onze gasten helemaal niet erg vonden! Op een gegeven moment moesten toch de kelen gesmeerd worden en werd het voor ons tijd om met de koffietafel te beginnen.

Er kwam zoveel lekkers op tafel dat het moeilijk kiezen was, een heerlijk soepje, kroketten en verschillende broodjes met heerlijk beleg. Als toetje een ijscoupe. Tijdens de maaltijd hebben we de kaarsen aangestoken, voor mensen die omringd worden door verdriet en geweld, voor mensen die overal buiten gesloten worden, maar ook voor ons zelf. Het wordt Pasen, haast breekbaar verschijnt overal het licht, alles wijst naar een nieuw begin. Als slot, hebben we als bedankje voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt het “vuurwerk” laten knallen.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life