Jubileum

Op 1 december 2022 was het 40 jaar geleden dat onze vrijwilligster Els in het huwelijk trad met haar Ad. Uiteraard hebben we hier aandacht aan geschonken op de Zorghoeve. Dit bij de “Steenuil” waar Els heel vaak te vinden is om ons te helpen. De gasten hadden allemaal een felicitatiegroet op een papieren bloem gezet. Ad en Els  werden toegezongen met een liedje op de melodie van “Als de morgen is gekomen…”met de volgende tekst:
Als je 40 jaar getrouwd bent, kun je toch wel zeggen dat het echte liefde is, als je 40 jaar getrouwd bent, dan hou je van elkaar dat is het mooiste wat er is. Tussendoor lazen de gasten het volgende gedicht:


Liefde is eindeloos, puur en oprecht
Liefde is warmte, liefde is echt
Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar
Liefde is een huwelijk van 40 jaar

Op deze trouwdag van robijn
Mogen jullie zeker trots zijn
Veel geluk nog met elkaar
Jullie zijn een prachtig paar!

Nu jullie al 40 jaar samen zijn
Hebben jullie het nog altijd even fijn
En houden jullie nog evenveel van elkaar
Als in het eerste verliefde jaar

Jullie zijn nu een robijnen paar
Samen genieten al 40 jaar!
Vandaag is een heel speciale dag
Misschien een traantje, maar zeker een lach
Alles is nu mooi versierd
Want jullie worden gevierd.


Tot slot moesten Ad en Els laten zien hoe goed ze elkaar, na die 40 jaar kenden. Ze zaten met de ruggen naar elkaar toe en moesten wat vragen beantwoorden door een nagemaakte schoen van degene op te steken, vragen zoals: Wie zet het vaakst de vuilnis buiten?, wie van jullie zingt vals? Wie is het meest handig met whatsapp? Enz. Op de meeste vragen gingen dezelfde schoenen omhoog. Het bruidspaar kreeg nog een cadeau aangeboden. Daarna gingen ze dankbaar weer naar huis. Ze hadden genoten en de gasten ook.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life