Even voorstellen

Ik heet Joop!
Misschien hebben jullie mij al voorbij zien racen met iemand? Dan wordt het hoog tijd dat ik even stop om mij voor testellen. Ik heet Joop en woon nu sinds Corona in Oosterhout. Ik ben uit Leiden verhuisd omdat mijn schoonmoeder (93) zorg nodig had.
En omdat ik het mijn vrouw had beloofd toen ik haar 30 jaar geleden uit Oosterhout ontvoerde om met mij samen te gaan wonen.
Dat fietsen doe ik graag omdat het mensen die beperkt zijn en mijzelf, veel plezier geeft.
Zelfs gevangenen mogen in de buitenlucht.
Dan mogen mensen die beperkt zijn dit natuurlijk zeker.
Door één dame werd ik bijvoorbeeld ‘duizenden malen’ bedankt!
Ook beleef ik veel plezier aan mijn passagiers omdat zij mij de weg wijzen of de bomen benoemen of interessante dingen over hun verleden vertellen.
Zoals Frans die mij vertelde dat hij manager was bij Simon de Wit en later leden wij schipbreuk voor de Coöp dus bij de concurrent voor de deur. Ooit fietste ik met iemand waarbij ik een boom opzette en toen bleek hij heel lang in de houthandel had gezeten dus ik kon gelijk niet meer stuk!
Een andere ontmoeting dankzij het fietsen een familielid die niet wist dat hij nog leefde.
Niet vreemd omdat die persoon al 97 was. Hierop volgde een aantal huisbezoeken die beide eenzame mensen veel plezier bezorgden. Mochten jullie mij in de toekomst misschien missen dan race ik rond door Oosterhout met de jongste telg van de familie.

Hallo, Ik ben José Leemans, 65 jaar jong.
Ik woon in Dongen. Ik ben geboren en getogen in Dongen. In 2008 ben ik weduwe geworden en kwam daarna Kees Leemans tegen, met hem ben ik in 2013 getrouwd. Met mijn eerste man heb ik een dochter gekregen, zij woont ook in Dongen. Ondertussen ben ik ook al oma van twee kleinkinderen, twee jongens van 10 en 8.
Als ik hobby,  gym ik één keer in de week. Ik beleef ook veel plezier aan mijn kat: Floris.
Ik ben sinds kort vrijwilligster op maandagochtend op de Steenuil. Het is leuk om te doen en de gasten zijn allemaal even aardig.  Mochten jullie nog meer van me willen weten dan kun je me dat altijd vragen.
Groetjes José Leemans.

Hallo  Ik ben Simone 39 jaar jong.
Geboren in Rotterdam. Woon nu 24 jaar in Brabant en sinds 3 jaar in Dongen samen met mijn vrouw en drie honden. Ben op dinsdag middag op de zorgboerderij. Mijn hobby’s zijn wandelen, boeken lezen, schilderen op nummers en bijna iedere dinsdagavond bowlen.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life