Afscheid Vicky

Dinsdag 24 januari jl.

Vandaag hebben we al een beetje afscheid genomen van Vicky. We werden bij de koffie verwend met een lekker stukje gebak. ’s Middags hebben we met de groep bingo gespeeld en hebben we het uitzwaailied voor Vicky gezongen. De gasten kregen nog een lekker borreltje/sapje waarmee we samen geproost hebben op Vicky.

Woensdag 25 januari jl. was echt de laatste werkdag voor Vicky en daar hebben we een onvergetelijke dag van gemaakt. We hadden heerlijke taart bij de koffie, een heel goed begin! Een goed gebruik op de zorghoeve is dat we een lied zingen als we taart op hebben. Helaas hadden we niet kunnen oefenen, maar er was een speciale medley met carnavalsnummers geschreven door Adrie en Mary. We hebben het meerdere keren gezongen en het ging steeds beter. Hier van ons een speciaal lied over Vicky.

Het feest kan niet doorgaan
Dus zullen wij stilstaan
Want wij hebben nu pech
Het feest kan niet doorgaan
Dus laten wij een traan
Want Vicky die gaat weg  (Wijs: het feest kan beginnen)

Weet je wat ik zie als ik hier op het prikbord kijk, nou, nou,
Allemaal lijstjes, nou, nou, nou
Zoveel lijstjes, om me heen. (wijs: allemaal beestjes)


Stapel lekker door, stapel lekker door,
Dat is toch zo fijn.
Stapel lekker door, stapel lekker door,
Das goed voor de lijn.
Stapel lekker door, stapel lekker door,
Het doet heus geen pijn.
Als Vicky lekker stapelen kan,
Wordt ze nooit een chagrijn. (Wijs: zak eens lekker door)


Vicky stuurt chauffeurs aan
Dat doet ze heel erg goed
Spreken, mailen, appen
Dat geeft chauffeurs de moed
Zelf komt ze op ’t fietske
dat is ook best een stuk
Soms is dat van links naar rechts
En dan een hele ruk.
Naar links……
Naar rechts……(Wijs: Links-rechts)

Vicky heeft als aandenken van ons allemaal een boekje vol kaartjes gekregen waar de gasten en de vrijwilligers iets voor haar hebben opgeschreven. Daarnaast kreeg Vicky een fotoboek van al de jaren dat ze op Ora heeft gewerkt.

Ook Vicky had een verrassing voor ons. We kunnen even vooruit met de snoeppot die nu gevulde is met Napoleon dropballen. En we kregen ook een pot vol met vragen om een leuk gesprek op gang te brengen en nieuwe stokken kaarten. De middag hebben we op beide groepen bingo gespeeld, de favoriete activiteit van Vicky. De middag sloten we af met een borrel en een toast op haar nieuwe uitdaging!


Het team heeft nog samen met elkaar gegeten om het samen gezellig af te sluiten. Wij wensen haar het allerbeste en bedankt voor alles wat je voor Ora hebt gedaan!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life