Wensen

Dinsdag 20 juli ging de wens van mevr. Ida in ‘t Groen in vervulling, zij wilde graag een slaatje eten. Het zonnetje scheen volop en de tempratuur was goed dus hebben alle gasten van de salade mogen genieten met van alles erbij.


Woensdag zijn we met mevr. Jean op pad geweest om haar wens te vervullen. Zij wilde graag naar een tuinderij of zoiets. We zijn terecht gekomen op de pluktuin Langedam in Waspik. We kregen een emmer mee en mochten de tuin in. Wat een genot een mooie zee van bloemen kwam ons tegemoet en we mochten ze ook nog plukken ook. Mevr. van der Ven had geluk en heeft ook van dit uitje mogen genieten. De dames kwamen met een mooi bosje zelf geplukte bloemen thuis.

Op donderdagmiddag 22 juli zijn Hennie Meijer, Caroline en Vicky naar Bos en Co geweest in Oosterhout. Hier hadden ze een actie, lever een vogelhuisje in en krijg de koffie gratis.

Hier had Hennie wel oren naar en hij heeft een vogelhuisje helemaal geschilderd. Dit keer met bosrijk van de Efteling erop, omdat Bos en Co ook in de bossen ligt. Het heeft even geduurd, vanwege de Corona, maar we zijn het vogelhuisje weg gaan brengen en hiermee is de wens van Hennie vervult. We konden helaas niet in de ruimte kijken waar de vogelhuisjes aan de muur hingen, maar wel hebben we even door het raam staan gluren. En dit huisje stak er wel uit hoor! En dat zeiden ze van Bos en co ook. Ze waren blij met het huisje en wij hebben genoten van de koffie/thee op het terras.

Op woensdagmiddag 28 juli zijn Roger, Jan en Adrie naar het Catharina dal in Oosterhout geweest. Roger had als wens om een kijkje te nemen bij de nonnen van het Catharinadal op de wijngaard en in de moestuin. Het begon wat rommelig. Tegelijkertijd met de rondleiding bij het Catharinadal waren er heel veel mensen die naar de Heilige Driehoek kwamen voor de biënnale. Kunstobjecten waar er ook van voor het klooster en in de kapel te zien waren. Maar we hadden een rustige rondleiding weg van de drukte.  Er is ons van alles verteld over de Norbertinessen nonnen en de geschiedenis van deze orde, over de wijngaarden en de mooie kruidentuin en moestuin. Tot slot mochten we een glaasje wijn van eigen maak proeven. Een geslaagde middag. Roger heeft ervan genoten. Jan en Adrie ook!Op donderdag 29 juli is Mary samen met dhr. Bosmans gaan lunchen bij het Trefpunt in ’s Gravenmoer. Dhr. wilde graag een keer een dubbele uitsmijter met ham en kaas gaan eten. Dus dit zijn we met dhr. gaan doen. Dhr. heeft ervan genoten.

Op donderdag 12 augustus zijn we met de dames van de Steenuil naar Museum Oud Oosterhout geweest. Dit was een wens van mevr. Boudewijns. Mevr. is geboren in Oosterhout en heeft hier een hele tijd gewoond. De dames vonden het mooi om te zien hoe het vroeger allemaal ging. De was, strijk, de kachel, etc. We hebben nog door de straatjes van Oosterhout gelopen, in miniatuur. Voordat wij wisten waar we waren zei mevr. Boudewijns al dat ze de bakker of kapper herkende en moesten wij nog gaan zoeken. Mevr. vond het mooi om alles te zien en de andere dames hebben ook genoten.Op vrijdag 20 augustus is de wens van Frans Strik vervuld. Hij wilde graag met de vrijdaggroep een sjoelwedstrijd. Iedereen deed gezellig mee en er werd fanatiek gesjoeld. Frans genoot hier van en vond het leuk dat zijn wens in vervulling ging.

Alle worpen van iedereen werden genoteerd en ’s middags werden de beste 3 bekend gemaakt en voorzien van een lekkernij. Mevr. Verduijn had de 1e prijs, Nellie de 2e prijs en Frans had zelf de 3e prijs.


Woensdag 1 september is de wens van Mevr. Brouwers en Mevr. van Leijsen vervuld. Ze hebben genoten van heerlijke flensjes met kaneelsuiker. De andere gasten hebben natuurlijk ook mee gesnoept.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life