Wensen

Op 15 oktober hebben we de wensen van Nellie Roosenbrand en Peter Biemans vervuld. Peter wilde graag verse tomatensoep en een visje eten, dat laatste komt nog omdat er meer gasten die wens hebben.

Iris de dochter van Conny kwam daar voor zorgen. Nellie mocht de pap voorproeven en heeft hem goedgekeurd. Toen wij zover waren om er aan te beginnen was hij erg ingedikt dus nog even geduld want er moest weer warme melk bij. Iedereen heeft gesmuld en de soep was tot de bodem op en van de rijstepap was nog een bodempje over dus de liefhebbers kregen nog wat mee naar huis.

Op maandag 25 oktober zijn alle gasten van de steenuil meegegaan naar de Avri.

De wens van mevr. Dalmaijer was om naar de kerstshow van de Avri te gaan. Het kwam zo uit, dat we met de gehele groep zijn gegaan. Leuk en mooi om te zien, we hebben onze ogen uitgekeken. Blijft elk jaar weer mooi, zoveel lampjes, bomen en van alles dat beweegt. Ook dit jaar herkenden we weer veel dingen van de Efteling. We hebben een indrukwekkende ochtend gehad met zijn allen.


Donderdag 28 oktober werd de wens van mevrouw Theeuwes vervuld, een kopje koffie drinken bij Smaak in Rijen. Mevrouw heeft een groot deel van haar leven in Rijen gewoond en vertelde volop over dingen die ze onderweg zag in Rijen en hoe het vroeger allemaal was. Het was erg gezellig en de koffie was heerlijk!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life