Valentijnsdag

Ook op de zorghoeve hebben we Valentijnsdag gehouden op vrijdag 12 februari. Dian verraste ons met een heel groot hart met kleine hartjes erin en daar stonden heel veel complimenten op. Eén daar van was: Ora heeft een warm hart!  Van mevr. Kruijf hebben we een bloemetje gekregen voor op de tafel met een lieve kaart met een bedankje  voor alle goede zorgen!

Onze Valentijn kon voor de zorghoeve niet meer stuk. Bij de koffie hebben we gesnoept van een Valentijn zoen. Ook de gasten moesten aan de slag. Zij mochten een kaart trekken met een naam erop en voor die persoon mocht je iets liefs, aardig, compliment op schrijven. Daarna hebben de gasten voor wie zij een kaart hadden geschreven hem voorgelezen en gegeven.

Er kwamen vele goede dingen uit zoals: ‘Geniet van het leven’. ‘Ga je gezellig met mij dansen’.(er is natuurlijk wel een dansje gemaakt!) ‘Vindt het leuk dat wij elkaar al zo lang kennen’. ‘Geeft je veel moed’. ‘Alles in het leven is maar even, gezondheid is waar het om gaat’!  ‘Het is fijn om te horen dat we er voor elkaar zijn, ook al vertellen wij dat niet iedere dag’. Het is goed dat we daar zo af en toe eens bij stil staan! Zeker in deze tijd!
De gasten hebben voor de vrijwilligers ook een lieve kaart gemaakt en deze hebben ze als het goed is allemaal in de brievenbus gekregen!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life