Handwerkclub en mannencafé

Marion heeft de ziekte MS waardoor zij in een rolstoel is beland, maar door haar doorzettingsvermogen heeft  ze met behulp van haar man toch iets gevonden om iets van haar leven te maken. Ze ontwerpt tassen ,knuffels, kransen krukjes hartjes enz. Dit doet ze allemaal van dekens. Op vrijdag heeft ze openhuis en kan iedereen binnen lopen om haar zelf gemaakte spulletjes te bekijken/kopen. We hebben Marion ontmoet op kunstexpositie in ’s Gravenmoer en daar met haar gesproken en haar uitgenodigd om een keer op de zorghoeve te komen

 

 

 

 

 

 

Op woensdag 12 februari was het zover alle dames kwamen bij elkaar op de Steenuil. Daar werden zij door Marion en Ingrid aan het werk gezet. Eerst een uitleg hoe wat ze gingen maken. Iedereen kreeg een hartje dat met liefde werd gemaakt. Het resultaat was super! Een gezellige middag, Marion en Ingrid kregen een toepasselijk bedankje mee namelijk een potje gevuld met hartjes het dekseltje was gehaakt en met hartjes bezaaid. Ze komen nog een keer terug want zij vonden het zo leuk om dit samen te doen!

Op Ora waren de mannen bijéén gekomen, er stond een biljart  en in de hal konden zij darten en ook het kaartspel kwam op tafel.

 

Ook de heren hadden een gezellige middag samen.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life