Enquête

Allereerst willen we iedereen bedanken voor het invullen en weer inleveren van de enquête. Dit jaar hebben we heel veel enquêtes teruggekregen en daar zijn wij blij mee. In de vorige nieuwsbrief stond dat we u op de hoogte zouden houden van de uitslag, dus bij deze:
We lezen dat jullie over het algemeen tevreden zijn over de zorgboerderij en dit willen we graag zo houden! Jullie komen met plezier en er wordt goed voor jullie gezorgd. Dat horen wij graag.
Als tips kwam er een paar keer naar voren dat we vaker mogen sjoelen. Mocht u daar zin in hebben, laat het ons weten, dan leggen we de bak op tafel. Het is weer tijd om binnen allerlei spellen te doen en daar hoort sjoelen bij. Hier denken we zelf niet altijd aan, maar herinner ons er maar aan.
Ook waren we benieuwd naar wat jullie graag willen eten. En hier kwam naar voren: lasagne, macaroni, bami, pannenkoeken, ovenschotel, prutje of friet. Ik kan jullie verzekeren, dit zal komende tijd allemaal wel een keer voorbij komen. We kunnen natuurlijk niet de gehele week hetzelfde eten, maar proberen alles zoveel mogelijk te variëren.
Als cijfer hebben we gemiddeld een 9 gekregen van jullie en daar zijn heel blij mee. Wij gaan er alles aan doen om dit zo te houden, zodat jullie met plezier blijven komen
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life