Carnaval

Voor de versiering zijn de gasten in de weer geweest met allerlei figuren te schilderen en daar een masker van te maken. De resultaten waren super mooi! Foto’s van de maskers werden weer gebruikt voor het puzzelspel.

 

Maandag 24 februari hebben we een gezellige dag van gemaakt. Al snel rook het lekker op de zorghoeve naar pannenkoeken! Gebakken door onze pannenkoek expert dhr.Bosmans. Ook op de Steenuil rook het naar pannenkoeken, iedereen heeft er van gesmuld. Na de maaltijd zijn beide groepen samen gekomen om een spel te spelen.  Ieder groepje kon een puzzelstuk verdienen door het juiste getal te dobbelen en het goede antwoord te geven op de vraag. Wie het eerste de puzzel klaar had was de winnaar.

Enkele vragen waren:

Wat komt er na de vastentijd?(Pasen),welke kip kan niet kakelen?(gebrade kip), hoe noem je een komiek die met carnaval vanuit een ton grapjes maakt? (Een tonproater) Iedereen kreeg als troostprijs een mooie strik met snoep confetti en de winners een heerlijke koek met confetti. De middag werd afgesloten met een heerlijk advocaatje met slagroom.

 

Dinsdag 25 februari begonnen we lekker met een worstenbroodje bij de koffie en de maaltijd was ook een feestje want we aten frietjes! Na het eten zijn beide groepen weer samen gekomen voor een gezelligmiddag vol muziek.

 

Henny Wouters had zijn keyboard bij en Adrie had allerlei slag instrumentjes mee genomen zodat we samen muziek konden maken. Ook werd er een dansje gemaakt en natuurlijk volop gezongen.

 

Ook deze middag werd afgesloten hoe kan het ook anders met een advocaatje met slagroom!

 
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life