Paasweek

Op maandag hebben we twee mooie paasstukken gemaakt voor op tafel. Het resultaat mocht er wezen. De dames hebben erg hun best gedaan.

 

 

 

Ook hebben we kuikens te logeren gehad van Ad Mutsaers. Er is goed voor gezorgd en er is ook mee geknuffeld. Op een gegeven moment hadden we zelfs levende kuikens in ons paasstuk. Op woensdag hebben we met beide groepen paasbingo gespeeld en de middag afgesloten met een glaasje advocaat!

 

 

 

 

Donderdag 18 april en Vrijdag 19 april,

 

Vandaag gezamenlijke met Ora en steenuil gasten Pasen gevierd. Na de koffie met lekkers eieren gezocht in de tuin. Hierin zaten vragen verstopt of als je geluk had een chocolade eitje.

 

 

 

De vragen uit de eieren zijn met de gasten samen besproken zoals: de betekenis van de paarse kleur met Pasen.  

 

 

 

Tijdens de maaltijd hebben we stil gestaan bij Pasen, we hebben de paaskaarsen aangestoken.

 

 

 

 

 

 

Enkele gasten lazen daar een passend gedicht bij voor. Ook hebben we het paas verhaal “een bijzondere ontmoeting” voorgelezen.

 

 

 

 

 

 

De gasten hebben gesmuld van de asperges met ham en een gevuld ei. Natuurlijk mocht een heerlijk toetje met slagroom niet ontbreken.

 

 

 

Mevr. Kruijf sloot af met een mooi dankgebed. Het weer was heerlijk om buiten af te sluiten in het zonnetje. Een goed gebruik in vele kerken is om stille zaterdag een nieuwe paaskaars aan te steken en de oude te geven aan iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Wij geven eigengemaakte kaarsen aan Corina en haar vader omdat zij hun moeder en echtgenote moeten missen. Ook Jan van de Pluim kan deze ondersteuning goed gebruiken.

 
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life