Koningsdag vrijdag 26 april

Op vrijdag 26 april hebben we met de gasten koningsdag gevierd op de zorghoeve. We begonnen deze feestelijke dag met koffie en thee met een oranje tompouce.

Hierna was het tijd voor de hoedjesparade.

Alle gasten liepen vol trots als “model” met hun zelf versierde hoed over de “catwalk”. Iedereen genoot er van en het was ontzettend leuk om al die verschillende hoeden voorbij te zien komen.

Daarna hebben we gezamenlijk het Wilhelmus gezongen en met een glaasje oranjebitter geproost op de verjaardag van onze koning. Een fotosessie van de gasten met hun mooie hoed mocht natuurlijk ook niet  ontbreken 

en iedereen werd op de gevoelige plaat vastgelegd.

 

 

 

 

 

De warme maaltijd begon met Argentijnse “Maxima” rundercremesoep daarna kwam eetcafé het Trefpunt de gasten verwennen met frietjes en een kroket.

Deze feestelijke maaltijd werd afgesloten met oranjevla met slagroom. Tijdens de maaltijd hebben we een quiz gespeeld in 2 groepen met vragen over het koningshuis. Het ging tussen de Bavianen en de Oranjes. De eindstand eindigde in een gelijkspel dus iedereen was winnaar ! Het was een gezellige dag en iedereen heeft genoten en veel plezier gehad met elkaar.

 
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life