Fanfare Euterpe presenteert in ’s Gravenmoer Circus

Wat een belevenis was dat! Op zaterdag 29 juni zijn we met enkele gasten naar het circus geweest. Fanfare Euterpe had bedacht om een circus naar ‘s Gravenmoer te halen.

Dit was in de historie van ’s Gravenmoer nog bijna niet voorgekomen. Wij hadden kaartjes voor de middagvoorstelling kunnen bemachtigen en zo togen we erop uit. Het was een heel erg warme dag en bij binnenkomst in de tent kreeg iedereen een koel flesje water.

Tijdens de voorstelling kregen we heel watverschillende acts te zien; een jongleur, een meisje in doeken, een vrouw die met haar voeten allerlei attributen omhoog kon houden, zelfs brandende fakkels.

Gelukkig had het circus ook een hele goede clown die de mensen veel heeft laten lachen. De clown had ook een “knuffel-Olifantje” bij zich. Deze kon hij opdraaien en dan ging het lopen, maar wat bleek, het was een klein hondje met een verkleedpakje aan.

 

Als laatste act kwamen er een aantal kisten de piste binnen. Hier bleken “wilde” dieren in te zitten. Daar hadden ze zeker niet over gelogen; er zaten twee leguanen, vijf slangen en twee krokodillen in. Voor sommigen was het erg angstaanjagend.

 

 

Terwijl het circus draaide, speelde de fanfare enorme mooie muziek onder de acts. Dit was erg goed en bijzonder om te horen.

 

 

Nadat het circus was afgelopen hebben we nog op de zorghoeve het laatste deel van de wedstrijd van de oranje leeuwinnen gekeken. Gelukkig wonnen ze deze wedstrijd wat het plezier van de dag alleen maar verhoogde.

Het was een echt top middag, Fanfare Euterpe bedankt!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life