Avond vierdaagse

Dinsdag 29 mei begon de avondvierdaagse maar de weerberichten gooiden roet in het eten. Er werden fikse onweersbuien voorspeld dus de organisatie had met de wandelbond overlegd en besloten om de eerste avond af te lasten. Dit jaar werd het dus een avond driedaagse maar de wandelpret werd er niet minder door.

We begonnen met de wandelgroep eerst aan een gezamenlijke  maaltijd zodat we energie genoeg hadden voor de wandeltocht. Daarna hebben we heerlijk gelopen over de dijk en het Kerkebos en als beloning kregen we een kop koffie met een stukje kwarktaart bij Conny!

Donderdag  hebben we met hetzelfde plezier en gezelligheid de kilometers gemaakt deze keer door een ander gedeelte van het mooie ‘s Gravenmoer. We hebben het gymnastieklied gezongen en natuurlijk het wandellied van de zorghoeve dat Mary twee jaar geleden geschreven heeft. Zo was  zij deze keer toch nog een beetje bij ons!

Vrijdag na een heerlijk bordje friet met een snack, zijn we gestart vanaf Ora. Onderweg werd nog getrakteerd op een ijsje,  dat ging er wel in. Omdat het de laatste dag was moesten we bij het sportpark wachten op alle andere deelnemers. Voor onze gasten stonden er stoelen klaar om even uit te rusten. Dit was ook het moment dat familie de gasten inhaalde met bloemen. Iedereen kreeg van de zorghoeve een “beker met wandelkampioen” en heerlijke snoepschoenen erin. Ook een bloem (pioenroos) mocht niet ontbreken. Jolanda verwende de gasten ook nog met wat lekkers. Jammer was dat het regende maar gelukkig hadden we van de dochter van mevr. van Mierlo allemaal een mooie rode wandelcape gehad die kwamen goed van pas. Achter de drumband aan op naar de welverdiende medaille! Iedereen bedankt voor de gezelligheid en de hulp zodat het mogelijk was om hier aan mee te doen. Op naar volgend jaar!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life