12 ½ jarig jubileum van Ora et Labora

Op vrijdag 30 november hebben we met de vrijdaggroep vast het jubileum van Ora gevierd. Want op zaterdag 1 december bestaat de Zorghoeve 12  1/2 jaar en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn met 2 groepen samen begonnen met koffie en gebak. Het team kwam met feestmutsen en een ora ketting  al zingend binnen met :”Lang zal Ora leven” We hebben ook 12 ½ kaarsjes uitgeblazen op de taart.

En natuurlijk ook onze vrijwilligster Toos Vereggen even in het zonnetje gezet. Toos is al 10 jaar vrijwilligster bij Ora en moest even naar voren komen. Dit zag ze niet aankomen en zo genoot ze dan ook alleen maar meer van. We bedanken Toos dat ze al zo lang vrijwilligster is voor Ora en zoveel voor ons doet! We hebben haar een bloemetje cadeau gedaan. Daarna zijn de groepen apart verder gegaan. Zo hebben we sommige gasten aan het pannenkoeken bakken gezet. Bij Ora konden mevr. Kruijf en Gerrie Vermeulen dat heel goed. Ze stonden met zijn tweeën op hun gemak te bakken. Er zijn heel veel pannenkoeken gebakken.

Hier hebben we tussen de middag dan ook heerlijk van zitten smullen! Bij de Steenuil hebben ze een leuke ballonnenboog in elkaar gezet. Hier hebben we veel mee gelachen met zijn allen.
Met Sinterklaas zullen we ook nog even aandacht schenken aan ons jubileum, want het is wel iets moois wat we bereikt hebben met zijn allen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life