Vrijwilligersmiddag/avond

28 oktober was het zover, onze vrijwilligers kregen gezellige uurtjes aangeboden omdat wij het zo waarderen dat zij zich inzetten voor de gasten van de zorghoeve. Zij dragen allemaal een steentje bij zodat de zorghoeve draaiend blijft en daarom worden zij een keer verwend. De gasten hadden heerlijke kwarktaart voor bij de koffie gemaakt en daar zijn we de middag mee begonnen.

Caroline en Conny heten iedereen welkom en er werden complimenten uitgedeeld ook namens de gasten van de zorghoeve. Jan Vereggen werd naar voren geroepen want die had zijn 10 jarig jubileum. Hij brengt al 10 jaar gasten naar de zorghoeve en weer naar huis. Hij kreeg een mooie bos bloemen.

De kennis over het wel en wee van Ora werd getest onder de vrijwilligers door een quiz. Enkele vragen daarvan waren: Welke gast komt het langs naar de Zorghoeve? (mevr. Kielen). Hoeveel vrijwilligers hebben we momenteel? (34) Wat is de gemiddelde leeftijd van het team van Ora? Met dat antwoord was het team heel blij want iedereen werd jonger geschat. Vooral onze Jan die toch elke dag koffie drinkt uit zijn eigen mok met leeftijd erop, werd 10 jonger geschat! Hoeveel gasten kunnen er mondharmonica spelen en wie zijn dit? Noem de namen van de katten die we hebben gehad( Vlekje, Tijger Boyke, Pipi, Gijs)Wat is het lied van de avond4daagse? (In de hoofdstraat hier in ‘sGravenmoer enz enz.). Met wie werkt Ora nu samen? (Prisma en SZZ) Wat kreeg Ora cadeau bij het 10 jarig jubileum? (Zonnewijzer).

De winnaars van de Quiz was groep rood met 37 punten. Zij kregen als prijs een oudewijven koek! Tegen 18.00 uur kon bij de frietwagen van alles besteld worden om te eten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier werd volop gebruik van gemaakt en er zijn heel wat snacks en frietjes verorbert. Het leuke was dat de broer van Roger Snoeren, alle vrijwilligers voorzag van al dat lekkers. Als kers op de” taart” was er nog een heerlijk nagerecht gemaakt door Maria de Bruin. Ananas  bavarois, zij had zoveel gemaakt dat de gasten er  maandags en dinsdag  ook nog van gesmuld hebben. Maria bedankt! Tegen half negen was de rust weer terug op de zorghoeve en waren de vrijwilligers met een goed gevulde maag weer thuis om op de bank uit te buiken!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life