Pasen

Op maandag en dinsdag  zijn de gasten op de steenuil met Pasen bezig geweest. Diegene die wilden hebben mooie bloemstukjes gemaakt. Ondertussen werd er van de chocolade paaseitjes gesnoept.
De kipjes van hooi hadden we al eerder gemaakt, de steenuil was bijna in een hooiberg veranderd!
De gasten hebben met wat hulp toch maar voor elkaar gekregen dat er kippen ontstonden. Daar waren zij en wij super trots op.

Op donderdag en vrijdag hebben we Pasen gevierd, we begonnen met wat lekkers bij de koffie. Terwijl het paasdiner werd klaargemaakt hebben wij de tafelversiering gemaakt. Flesjes met lint beplakt en daar kwam een narcis in en er werd een mooie paaswens aan gebonden. Het zag er feestelijk uit.
Tijdens het diner hebben we een paasverhaal verteld dat ging over narcissen die een mooie boodschap over brachten. Ook hebben we gezongen van U zij de glorie. Het diner bestond uit vier gangen. Soep, kipcocktail, asperge, gebakken hamsnippers en aardappeltjes. Als toetje ijs met advocaat en chocoladesaus en slagroom.

Alle twee de dagen is er heerlijk gesmuld en genoten van de gezamenlijke maaltijd en de gezelligheid.
Het klusje na de maaltijd was wat minder maar met z’n allen was er ook zo weer opgeruimd.
Deze twee dagen hadden we ook logees op de zorghoeve. Ad Mutsaerts had kuikentjes gebracht. Jong leven net uit het ei, zo vertederend en lief waardoor er volop werd geknuffeld. Bedankt Ad!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life