Op bezoek bij de kleuters van basisschool de Wegwijzer

Op donderdag 16 november zijn enkele gasten op bezoek geweest bij de  kleuters van basisschool de Wegwijzer. Ze werden ontvangen met een mooi herfstlied. Dat ze maar bleven zingen, wat de gasten helemaal niet erg vonden, het klonk goed, ze zongen uit volle borst. We hebben eerst koffie gedronken met wat lekkers en de kleuters hun fruit. Hierna was het de bedoeling dat jong en oud samen aan de slag gingen. De gasten werden aan de kleuters gekoppeld, de kleuters stelden zich netjes voor. Hierna gingen ze samen aan de slag om een mooie herfstuil van bladeren te maken.

 

De kleuters hadden een heleboel bladeren verzameld en het klaslokaal veranderde in een herfstlokaa,l overal waren blaadjes  te vinden. Iedereen was druk aan het werk en ondertussen werd er heel wat gepraat.

 

Mevr. van Roy voelde zich helemaal thuis, zij is namelijk altijd kleuterjuf geweest. Zij heeft haar hart op kunnen halen. Het was een prima samenwerking tussen jong en oud en de resultaten waren schitterend. Het mooiste was dat jong en oud ontzettend genoten hebben van elkaar. Als slot van de ochtend hebben we het lied van kabouter spillebeen gezongen wat voor beide partijen een bekend lied was.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life