De avondvierdaagse

16 Mei was het weer zover. De vierdaagse in ‘s Gravenmoer ging van start en Ora was weer van de partij! We waren ingeschreven met een groep van 13 lopers. Helaas waren er een paar afvallers zoals Johan Kimenai. Hij had een ongelukje met zijn fiets gehad en was net geopereerd aan zijn knie. Wel wilde hij graag met de rolstoel mee maar zag er toch vanaf in verband met al het hobbelen onderweg wat belastend zou zijn voor zijn knie. We bleven met 10 lopers over en natuurlijk de lopers die voor de gezelligheid een avond meeliepen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! En gezellig was het. Elke avond hebben we samen gegeten. We moesten een goede ondergrond hebben en energie voor de kilometers. We hebben veel plezier gehad, gezongen uit volle borst en genoten van alles wat we onderweg zagen. Ook hebben we regelmatig gerust onderweg en Jet en Sjirco kwamen ons geregeld tegemoet lopen.

Op woensdag hebben we de avond afgesloten met koffie en wat lekkers bij Conny, dat hadden de lopers verdiend zo halverwege de avondvierdaagse.

Vrijdag werden we ingehaald door de drumband en konden we een stukje achter de muziek aan lopen en bij het eindpunt mochten we de medailles in ontvangst nemen. Ook familie heeft ons ingehaald en de gasten bloemen gegeven. Wij zijn zo trots als een pauw op onze dappere gasten die toch maar mooi gepresteerd hebben om vier avonden te wandelen!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life