Vrijwilligersnominatie tijdens de nieuwjaarsreceptie

Op Maandag 5 januari waren wij als zorghoeve en onze vrijwilligers uitgenodigd op het gemeentehuis in Dongen.
De reden hiervoor was dat onze vrijwilligersgroep genomineerd was als vrijwilligers van het jaar. Om acht uur werden we welkom geheten door de burgemeester van Dongen, Dhr. Driessen. Hij hield een praatje over hoe Dongen het afgelopen jaar bezig is geweest.  Hierna werd een film vertoond die een beeld schetste van Dongen in 2014. We werden goed voorzien van een hapje en een drankje en hierna begon de prijsuitreiking van de vrijwilliger van het jaar. In de beide categorie├źn, individueel en groep, waren drie genomineerden. In onze categorie, waren genomineerd; de timmergroep van de Volckaert, de vrijwilligers van Parkplezier Dongen en onze vrijwilligers. Helaas ging parkplezier Dongen er met de prijs vandoor.
Wel kregen onze vrijwilligers, die vertegenwoordigd waren op het podium door Jan Vereggen, Jolanda van Horen en Frans Nijssen, een bos bloemen en een oorkonde.
Al met al was het een leuke avond en hadden wij als team, het onze vrijwilligers het meest gegund, om zo te laten weten dat wij hun erg op prijs stellen en hun heel dankbaar zijn voor hun inzet bij ons op de Zorghoeve.
Dus bij deze:  ALLEMAAL HARTELIJK BEDANKT!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life