Voetbal Vereniging Dongen

De sponsoren van V.V .Dongen hebben een jaarlijks terug- kerend initiatief dat heet “Dongen steunt” Hierbij wordt een deel van de sponsorgelden aan een goed doel geschonken. Nu was de keuze op Zorghoeve Ora et Labora gevallen. Ondertussen hebben we contact gehad en overlegd hoe we dit in het vat gaan gieten.
Op woensdag 11 maart waren we ’s middags uitgenodigd bij VV Dongen.  Deze keer gingen wij bij de voetbalclub op bezoek. We waren om 14.00u welkom en hebben eerst met zijn allen een kopje koffie/thee gedronken. Hier werd al een welkomstwoordje gedaan door Angela de voorzitster van de voetbalclub. Ook waren er enkele jeugdspelers aanwezig. Na de koffie hebben we een rondleiding gehad. De kantine hadden we al gezien, maar daar aan zit een ruimte voor de sponsors. Deze hebben hun eigen cafeetje. Door naar de bestuurskamer en daarna het andere gebouw. Hier bevinden zich 12 kleedkamers, ruimte voor de fysio en aparte kamers voor de scheidsrechters. Kortom een gebouw met een lange gang en veel deuren. Door de speciale entree gingen we door naar het hoofdveld.
Hier mochten we een balletje trappen. Het was heerlijk weer, dus daar hebben we dan ook allemaal van genoten. We konden proberen om de bal door het gat te schieten van de 5 of de 10 punten. Af en toe was dit toch gelukt. Was het niet door ons, dan wel door de jeugdspelers. Toen weer terug naar de kantine, want hier stonden nog allerlei spellen voor ons klaar. Denk hierbij aan een tafelvoetbal, een gewone sjoelbak, een rolsjoelbak en een dartbord. Onder het genot van een glaasje fris hebben we ons hier nog uitstekend vermaakt. Je kon doen waar je zin in had en zo heeft iedereen zich prima vermaakt. Bij deze willen we VV Dongen nogmaals bedanken voor de fantastische middag , de gasten hebben genoten!. Op vrijdag 8 mei zijn ze bij ons uitgenodigd en dan gaan we er ook weer een gezellige middag van maken!
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life