Vrijwilligersavond 13-09-2014

Het was anders dan de meeste vrijwilligers gewend waren.
Hoe dat kwam? Andere jaren werd er vaak gebarbecued.
Dit jaar had het team besloten om het eens te veranderen.  Allereerst werden de vrijwilligers ontvangen met koffie/thee met eigengemaakte appelcake. Deze cake was door de gasten van de zorghoeve gemaakt!
Hierna sprak Cees Söder een woordje namens het bestuur om de vrijwilligers nogmaals te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid van het afgelopen jaar.
Conny nam hierna het woord om uitleg te geven over het vervolg van de avond. Men kreeg een speelkaart uitgereikt met daarop de namen van zes Oudhollandse spelen; vier op een rij, rol-sjoelen, hoedje wip, jeu de boules, kat en muis en brein brekers. Dit laatste spel zorgde nogal voor wat hilariteit. Dit kwam omdat ze met twee werden verbonden door een touw om de pols en zo elkaar moesten bevrijden. Er hing ook een prijs aan vast voor degene met de meeste punten, alhoewel dat moeilijk te bepalen was. Deze was voor de vrouw van Ad Kerst.  Ook werd er een troostprijs uitgereikt aan John Danyluk die zelf ook nog met een goocheltruc kwam.
Na al die hilariteit kwam er een wagentje het terrein op gereden. In dit wagentje zat een heuse frietkraam verborgen! Er moest nog even gewacht worden tot het vet warm was, maar hierna had de frietbakker het druk met de vrijwilligers te voorzien van een frietje met saus en een snack naar keuze.
Blijft lekker een frietje uit de hand. Toen de buiken goed gevuld waren, had het team ervoor gezorgd dat er ook nog een toetjesbuffet(je) klaar stond met ijs, bavaroise en een verse fruitsalade.
De avond kon niet meer stuk, het weer zat mee en we kijken weer uit naar volgend jaar, wat er dan weer bedacht zal worden om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten.
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life