Kerstviering 23 december

Alle gasten arriveerden op tijd dankzij extra inzet van onze chauffeurs, een kerstpluim voor jullie
We begonnen de ochtend op de zorghoeve met koffie en een sneetje kerstbrood.
Bij kerst hoort toch ook kerstliederen zingen en dat hebben we gedaan, iedereen zong uit volle borst mee.
Het team heeft het verhaal van de zeven kaarsen verteld en zeven lichtjes aangestoken.
Een licht voor trouwe aandacht, ziekte, vrede, gelijke rechten, gastvrijheid, respect en tot slot een licht voor allen die het goed hebben en dat zij dat mogen uitstralen naar anderen!
We hebben met zijn allen gekeken naar een kerstconcert van Andre Rieu en ondertussen een kopje soep genuttigd. Algauw was het tijd om naar het Hof van ’s Gravenmoer te gaan waar de tafel al gedekt was en een heerlijk koud en warm buffet klaarstond. Conny heeft nog een terugblik gedaan op 2014, een jaar waar weer veel gebeurd is. Gezellige en vrolijke en mooie dingen maar we hebben ook afscheid moeten nemen van enkele gasten wat toch altijd weer verdrietig is. We hebben voor iedereen de paaskaars aangestoken en hopen dat deze kaarsvlam al zijn warmte uitstraalt en hierdoor iedereen alle kracht geeft, die iedereen nodig heeft!
Het buffet was heerlijk, iedereen heeft gesmuld! Ook het nagerecht ging er prima in met dank aan Maria die de bavaroise klaar had gemaakt. Mevr. Kruijf heeft nog een gedicht voorgelezen en de maaltijd afgesloten. Natuurlijk werd iedereen bedankt met het ” vuurwerkapplaus”
Copyright 2013-2021 Ora et Labora | Website door Logo4Life